European Blue Schools Certificate (Avrupa Mavi Okullar )Sertifikası almaya hak kazandık.

Avrupa Mavi Okulu, okyanusu sınıfa taşıyan, Proje tabanlı öğrenme yoluyla öğrencileri denizcilik ve denizcilikle ilgili konularla buluşturarak okyanuslarımız için farkındalık ve sorumluluk duygusu yaratan bir okuldur.

Mavi bir gezegende yaşıyoruz. Tek bir okyanusumuz var ve o olmadan bildiğimiz hayat var olamaz.

Bizde okulumuz öğrencileri ile Mavi Gezegeni korumak adına gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve başlattığımız “Protect The Blue Planet From Plastic” konulu proje ile Sürdürülebilir Mavi Ekonomiyi destekliyoruz. Bu kapsamda (Find the Blue) Maviyi Bul mücadelesinde yaptığımız başvuruda (European Blue Schools Certificate) Avrupa Mavi Okullar Sertifikası almaya hak kazanarak sayılı okullar arasında yer aldık.

Artık Avrupa Mavi Okullar Ağının (Network of European Blue Schools) bir üyesiyiz.

Okul Müdür Yardımcımız Meryem KAŞIKÇI Koordinesinde Projeye katkı sağlayan öğrencilerimiz ve ve Danışman öğretmenlerimiz; Sinem GÜLTEKİN, Gülşen KARPUZ, Furkan E. KIZILAY, Remzi ALKAN ‘a emekleri için teşekkür ediyoruz.

06.02.2024 75

meb_iys_dosyalar/34/32/969777/dosyalar/2024_02/06144100_whatsappimage20240206at12.48.25.jpeg European Blue Schools Belgesi için tıklayınız.