2021-2027 yıllarını kapsayan Erasmus Akreditasyonu sürecinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 2023 Eğitim Vizyonu ve Stratejik Planları kapsamında, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Okul Mesleki Eğitimi ve Yetişkin Eğitimi alanlarında akredite olmaya hak kazandık.

Projeleriyle katılım gösteren tüm öğretmenlerimize ve akreditasyon sürecimizin takibini ve koordinasyonunu sağlayan Müdür Yardımcımız Meryem KAŞIKÇI'ya özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.

Kabul edilen Akreditasyon başvurumuz sayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tüm Erasmus projelerine ortak olabileceğiz.

Ayrıca il genelinde bu belgeyi alabilen toplam 29 Okuldan birisiyiz.

Mesleki, sportif, kültürel, sanatsal alanlarda yaptğımız atılımın ilk evrelerindeyiz.

Bu noktada emek veren elini taşın altına koyan tüm öğretmen arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

20.02.2024 59